01
Висока якість виготовлення продукції
За рахунок сучасної технологічної бази виробництва та високої кваліфікації наших співробітників ми виготовляємо широкий асортимент продукції, а також беремося до найскладніших столярних проектів.
Російська парна зроблена з свіжого липового обапола ― це серце будь-якої російської лазні. Така парилка не тільки дуже красива і зручна, але й дуже корисна для всіх хто париться в лазні. Запах у липовою парною не можливо переплутати, аромат липи дуже свіжий і запашний. Оздоблення парної свіжим липовим обаполом з ликом це старовинна і унікальна технологія. Справа все в тому, що вся парна практично робиться без єдиного цвяха, можна навіть так виразиться ― з-під сокири. Паритися в такій парній одне задоволення. Зараз я відкрию вам кілька секретів про такий парилці і розповім, як правильно створити смачний і вологий пар в такій парній. Передусім у такій парній повинен бути проведений кран з холодною водою, а на кран потрібно одягнути метровий гнучкий шланг, для того щоб поливати стіни і збивати температуру в парній.
Коли лазня растоплена і температура в парній 85 градусів ви відкриваєте холодну воду і гарненько смачиваете стіни в парильні, головне не лийте воду на плафони тому що вони лопнуть і ви залишитеся без світла. Стіни поливаєте до тих пір,поки температура в парильні не стане 75 градусів. Двері та повітряне вікно коли ви збиваєте температуру обов'язково відкриті, свіже повітря повинен наповнити всі приміщення і добре провітрити. Потім закриваєте двері і заливаєте розжарені камені печі , приготованим заздалегідь заваром з м'яти. На камені виливаєте два стандартних ковша, по половині ковша за один раз. Після цього виходите з парної на дві ― три хвилини і закриваєте за собою двері, ці три хвилини потрібні для того,щоб осел гарячий вологий пар, парна готова для хорошої пропарювання, прошу можете заходити і зручно розташовуватися. Такого приготування в парній вистачить на 25 ― 30 хвилин цього часу більше, ніж достатньо, для гарного польоту або для одного заходу. Наступного разу перед наступним заходом, парну потрібно приготувати знову точно так само, як і в перший раз. Якщо перед кожним заходом ви будете провітрювати і заливати парну холодною водою, вона завжди у вас буде свіжою і вологою, а пар в ній буде м'який і ароматний. Піч при такому ширянні завжди повинна бути наповнена дровами на половину, а піддувало відкрити на 5 сантиметрів для хорошої тяги. Піч повинна працювати в такому режимі для того, щоб температура в парильні не падала нижче 75 градусів.
01
Висока якість виготовлення продукції
За рахунок сучасної технологічної бази виробництва та високої кваліфікації наших співробітників ми виготовляємо широкий асортимент продукції, а також беремося до найскладніших столярних проектів.
02
Оновлення каталогу товарів та готової продукції
Компанія уважно стежить за новинками на ринку столярних виробів та постійно розширює лінійку товарів, щоб задовольняти найвишуканіші переваги наших замовників.
03
Стандартизація та сертифікація
Ми вкладаємо величезні сили, щоб технологічні процеси компанії відповідали найвищим стандартам якості, а виготовлена нами продукція відповідала всім встановленим вимогам.
04
Прийнятні ціни
Завдяки власним виробничим потужностям, вартість нашої продукції завжди є прийнятною. Наша компанія завжди прагне запропонувати покупцям найвигідніші умови.
Ми персонально підходимо до виконання замовлення кожного клієнта.
Ми маємо великий досвід роботи у своїй сфері діяльності.
Бажаєте придбати нашу продукцію? В такому випадку достатньо залишити заявку. Наш менеджер оперативно її обробить і зв'яжеться з вами для уточнення деталей.
Основні | |
---|---|
Виробник | Столярний цех |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Порода дерева | Липа |
Тип обапола | Горбильний |
Ширина | 180.0 |
Вологість | 15 |
Товщина | 40.0 |
Довжина | 3000 |